2. میز کنفرانس
اگر شما اتاقی برای تبادل فکر و اندیشه یا گفتوگو با مهمانان خود دارید،
میز کنفرانس نیاز شما خواهد بود. با در اختیار داشتن یک میز کنفرانس مناسب، جلسات همکاری و همچنین جلسات هماهنگی با کارکنان به خوبی برگزار خواهد شد.
برای انتخاب میز کنفرانس مناسب، ابعاد اتاق خود را در نظر بگیرید و به شکل میز نیز توجه کافی داشته باشید. می توان سه طرح کلی را راجع به میز کنفرانس در نظر گرفت که شامل موارد زیر میشود:
- میز کنفرانس مستطیلی
این سبک میز کلاسیک، طرحی مانند میز غذاخوری دارد. سلسله مراتب افراد نیز به مقداری در اینگونه میزها مشخص میشود. به این صورت که افرادی که در دو سر میز مینشینند، میتوانند همه حضار را ببینند و افراد دیگر در دو سمت با توجه به اینکه با چه شخصی صحبت میکنند بایستی تغییر جهت دهند.
با وجود اینکه میز کنفرانس مستطیل شکل میتواند یکی از سادهترین انتخابهای شما باشد، پارامترهای موجود در این میزها به خوبی ساختار شرکت و نگرشهای آن برای همکاری را در راستای جلساتی دقیق مشخص می کند.
- میز کنفرانس U شکل
میز کنفرانس U شکل، یک مزیت اصلی دارد، همه اینگونه میزها فضای زیادی را هدر میدهند اما در عوض توجه حضار را به بخش باز U جلب می کنند. این طراحی برای ارائهها، ویدئو کنفرانس یا معرفی محصولات بسیار عالی است. شخص ارائهدهنده نیز میتواند به راحتی به سمت هر یک از حضار بیاید، با آنها تبادل داشته باشد، یا چیزی را از نزدیکی به آنها نشان دهد.
انتخاب میز کنفرانس U شکل احساس سازندگی را به جلسات شما می آورد و کسانی که پشت آن مینشینند حس همکاری و هم سطح بودن و البته توجه به جلو را خواهند داشت. این میز انتخابی آگاهانه برای استفاده موثر از فضا و اتاق کنفرانس شما خواهد بود.
- میز کنفرانس گرد
بسیاری از افراد این سبک میزهای کنفرانس گرد را نمیپسندند اما علت آنها چیست:
a. فضای شخصی و خصوصی برای هر شخص بسیار کم است. هر کس ممکن است دفترچه یادداشت یا یک لپتاپ به همراه داشته باشد و با این فضای کم ممکن است راحت نباشد.
b. اگر میز خیلی بزرگ باشد صحبت کردن با شخص مقابل بسیار سخت خواهد بود. در عین حال اگر خیلی کوچک باشد بیش از حد صمیمی و نزدیک مینشینند.
c. برای شخصی که صحبت میکند نیز ارتباط گرفتن با شخصی که کنار وی نشسته با شخصی که دورتر نشسته است، بسیار متفاوت خواهد بود.
اما با وجود تمام این موارد، میز کنفرانس گرد هنوز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و یک دلیل مهم نیز دارد: برابری. این میزها برای محیطهای صمیمی و همکاریهای نزدیک و تعامل با مشتریها، عالی است.
3. میز کارمندی
هر کارمند روزانه حدود 8 ساعت از وقت خود را در حال کارهای خود میباشد و برای این منظور از میز اداری استفاده میکند. میز کارمندی سه ویژگی کلیدی و مهم را باید داشته باشد که در ادامه برای شما بازگو میکنیم. توجه داشته باشید راحتی میز و صندلی اداری میتواند راندمان و بازده کاری کارمندان شرکت شما و همچنین خود شما را بالا ببرد.
- ارتفاع مناسب: ارتفاع میز کارمندی در بهترین حالت هم تراز با آرنج وی است. ارتفاع رایج و معمول میز کارمندی 75 سانتیمتر از سطح زمین است. این ارتفاع برای اکثر افراد مناسب خواهد بود هر چند با استانداردهای شخصی با قد 185 سانتیمتر تهیه شده است. برای تشخیص بهترین حالت نشستن پشت میز کارمندی، روی صندلی اداری خود بنشینید و ارتفاع آن را طوری تنظیم کنید که آرنجها هم سطح با میز شما شود. در این حالت هم چنین باید پاهای شما موازی با زمین شده باشد. از شخص دیگری بخواهید تا ارتفاع عمودی زمین تا آرنجهای شما را اندازه بزند. این اندازه بهترین و مناسبترین ارتفاع میز اداری برای شما است. اگر میز شما ارتفاعی متفاوت با این اندازه دارد و با تنظیم ارتفاع صندلی نیز به حالت مناسب و راحتی نمیرسید، باید یک میز با قابلیت تنظیم ارتفاع و یا یک میز سفارشی با اندازه مناسب خود تهیه کنید.
- عدم وجود کشو در مقابل میز: از انتخاب میزهایی با یک یا دو کشو در زیر بخشی که قرار است روی آن کار کنید و پاهای شما آنجا قرار میگیرند، پرهیز کنید تا فضای کافی برای قرار گرفتن پاهای شما وجود داشته باشد. بهترین ضخامت برای میز اداری شما نهایتا 5 سانتیمتر است.
- لبه جلویی گرد: برای جلوگیری از اعمال فشار بیش از حد به مچ دست و ساعدها در هنگام تایپ، میزی را انتخاب کنید که بخش جلوی آن نرم و گرد شکل باشد. از میزهایی با لبه های تیز اجتناب کنید.
4. میز شناور